Άνετα δωμάτια με ιδιαίτερο στυλ, με μεγάλη βεράντα με θέα προς τις πλαγιές του βουνού Τύμφη

Τα Δωμάτια μας

Καλώς ορίσατε στον ξενώνα «Το Τζάκι»

Έχοντας ως στόχο την άρτια εξυπηρέτηση και την πληρέστερη ικανοποίησή σας, δημιουργήσαμε άνετα δωμάτια με ιδιαίτερο στυλ, με μεγάλη βεράντα με θέα προς τις πλαγιές του βουνού Τύμφη. Επιπλέον, διαθέτουν ξεχωριστή κουζίνα, τηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση, όλα αρμονικά δεμένα σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον.

Ο ξενώνας "Το Τζάκι", συνδυάζοντας όλες τις εποχές, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα ειδυλλιακό βράδυ μπροστά στο κεντρικό πετρόχτιστο παραδοσιακό τζάκι, πίνοντας καλό κρασί και χαζεύοντας τους αστερισμούς στον ουρανό, αλλά και μια ξένοιαστη καλοκαιρινή μέρα στις δροσερές και σκιερές βεράντες μας, είτε χαλαρώνοντας με ένα βιβλίο, είτε παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια με την παρέα σας.

Ο ξενώνας "Το Τζάκι" διαθέτει 4 δίκλινα δωμάτια και 3 τρίκλινα δωμάτια. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τις σύγχρονες ανέσεις και διαθέτουν ατομικό μπάνιο, ψυγείο, αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, σεσουάρ. Οι σύγχρονες ανέσεις των δωματίων και η ιδιαίτερη διακόσμηση του καθενός, απόλυτα προσαρμοσμένη με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του κτιρίου, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για μία ευχάριστη διαμονή και στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας.

Κόνιτσα

Η Κόνιτσα είναι μια όμορφη κωμόπολη, με ιστορία και μεγάλη παράδοση.

Ξενώνας "Το Τζάκι", Κόνιτσα Ιωαννίνων - Τηλ. +30 26550 22867 Email. info@totzaki.gr