Ο Ξενώνας

Καλώς ορίσατε στον ξενώνα «Το Τζάκι»

Ο ξενώνας «Το Τζάκι» βρίσκεται στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, στους πρόποδες της Τύμφης σε υψόμετρο περίπου 650 μέτρων, σε ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση.

Έχουμε διαμορφώσει ένα οικογενειακό περιβάλλον, αξιοποιώντας συνάμα, την πατροπαράδοτη φιλοξενία των ανθρώπων της Ηπείρου, διατηρώντας την πλούσια παράδοσή, τον πολιτισμό και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τόπου μας.

Με ορμητήριο τον ξενώνα μας, μπορείτε αδράξετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στη φύση και να γνωρίσετε τις ομορφιές του βουνού, ή να απολαύσετε τις πανέμορφες τοποθεσίες της Κόνιτσας.

Χαρακτηριστικό του ξενώνα είναι η πανοραμική θέα προς την κορυφή της Τύμφης. Το καταπράσινο φυσικό τοπίο απλώνεται προς κάθε κατεύθυνση. Στην αυλή του ξενώνα υπάρχει αρκετός χώρος για ασφαλές παρκάρισμα του οχήματος σας. Τους φιλοξενούμενους το πρωί τους περιμένει ένα χορταστικό πρωινό ενώ στο καθιστικό του ξενώνα δίπλα στο τζάκι οι φιλοξενούμενοι αλλά και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό τους όλες τις ώρες της ημέρας.

Η ομορφιά και η μοναδικότητα της περιοχής της Κόνιτσας μαγεύει κάθε επισκέπτη. Σας περιμένουμε να τα διαπιστώσετε από κοντά!